Prezentare

 

 

- Scurta prezentare

 

        S.C. INSTAL SOMET S.A. este cel mai important producator din Romania de stingatoare portabile si mobile, materiale si accesorii PSI, sisteme Automate de Detectie si Stingere.
        Identificarea si satisfacerea necesitatilor si asteptariloor clientilor, imbunatatirea permanenta a performantelor tehnice si comerciale ale produselor sunt liniile directoare ale activitatii SC INSTAL SOMET.
        In domeniul productiei de stingatoaresi materiale si accesorii PSI numele nostru si-a castigat reputatie prin respectarea unei politici de performanta care are la baza:


 

ONESTITATEA  -  INCREDEREA   -  COOPERAREA  -  CALITATEA

 

        Din 1994, data infiintarii firmei, pana astazi am devenit lideri nationali in domeniul furnizarii pe piata produselor si materialelor PSI prin:
- punerea in practica a experientei si profesionalismului personalului nostru care lucreaza in domeniu de peste 20 ani.


- o dezvoltare dinamica a capacitatilor si proceselor de productie, intr-un sistem integrat de menegement al caliatii (ISO 9001:2001), de mediu (ISO 14001:2005)
si al sanatatii si securitatii ocupationale (OHSAS 18001:2004).

 

- garantarea performantelor si calitatii produselor in conformitate cu cerintele normelor si directivelor in vigoare . Produsele sunt realizate si certificate conform normelor EN 3-7:2004, EN 1866-1:2007 si directivei de securitate 97/23/EC.

 

        Cercetarea si tehnologia avansata aplicata la realizarea produselor au facut ca SC INSTAL SOMET SA sa devina un nume de referinta in domeniul protectiei impotriva incendiilor ,ba mai mult, au condos la dezvoltarea unui nou domeniu de activitate pentru realizarea de produse forjate.
 

  Adresa: Buzau, Strada: D. Filipescu, Jud.: Buzau, ROMANIA

  Tel/Fax : 4 0238 720449, 4 0238 724349, E-mail: office@insobz.ro